QUI SOM

Els nostres valors ens fan diferents i únics
en la suma de sensibilitats en benefici de Catalunya

Presaba, Prevenció i Salut del Bages S.L., és un Servei de Prevenció Aliè acreditat pel Departament de Treball (SP 083 B) en les quatre especialitats, format per un equip de professionals d’alta especialització a nivell tècnic i mèdic. Amb una trajectòria de més de 25 anys d’experiència, l’any 2014 s’incorpora a Mútua Manresana MPS dins el projecte SalutEmpresa, amb una nova visió de la salut per a les persones i l’empresa orientada a aportar valor afegit a la gestió i els resultats empresarials.

Tot l’equip de Presaba treballa amb l’objectiu d’assolir una fita que inspira totes les nostres activitats: vetllar per la salut i la seguretat de les persones, l’actiu més important de les empreses. I ho fem amb una orientació al servei en totes les seves vessants, que es concreta en uns valors que ens defineixen i ens fan únics.

PROXIMITAT

Proximitat

A diferència de moltes altres entitats que han estat adquirides per companyies forànies, a Presaba seguim creient en un projecte independent, fidel als nostres principis, i accessible per a totes les empreses i negocis.

I ho demostrem oferint uns serveis amb condicions clares, sense sorpreses, i estant sempre disponibles per resoldre qualsevol eventualitat, allà on calgui i en qualsevol moment.

ESPECIALITZACIÓ

A Presaba disposem d’un equip d’alta qualificació per tal de poder oferir el millor assessorament tecnificat, específic i a mida, que s’adapti a les necessitats de les empreses i entitats amb qui treballem, d’una manera que cap altre servei de prevenció en el mercat pot oferir.

La nostra proposta es basa en entendre la prevenció de manera pràctica i comprensible, desenvolupant solucions úniques basades en l’experiència i la capacitat tècnica de què disposem al servei de la salut laboral.

TERRITORI

Territori

Ens sentim profundament arrelats al territori, i mantenint vincles molt intensos amb empreses i institucions de la Catalunya Central. Així mateix, tenim una forta vinculació amb Mútuacat, amb qui compartim valors i un estil propi de fer les coses.

Som una empresa catalana i catalanista, i com a tal disposem d’un profund coneixement de les necessitats, el tarannà i els valors compartits de les empreses catalanes, amb l’objectiu de sumar sensibilitats en benefici de les empreses i del país.